Huonekalut

Myymme ihania, ajan patinoittamia vanhoja kunnostettuja sekä uusia huonekaluja. Kunnostamattomia kalusteita on myös tarjolla ja niitä kysyvätkin alan harrastajat.

Vanhat kalusteet ovat yleensä 50 vuotta tai sitä vanhempia. Joukosta löytyy muutamia uudempia retrokalusteitakin. Valikoimissa puisia eli lipastoja, hyllyjä, erilaisia kaappeja, kirstuja, puusohvia, sänkyjä, yöpöytiä, peilipiironkeja, vitriineitä, pöytiä ja tuoleja.

Verhoiltavat kalusteet kattavat sohvakalusteet, yksittäiset pehmeät nojatuolit, kevyet nojatuolit,istuinpehmusteiset ruokatuolit, rahit, pehmustetut puusohvat ym. Uudet kalusteet ovat kauniita uusvanhoja.

Kunnostukset teemme itse.

Asiakas saa halutessaan valita ostamaansa kalusteeseen pintakäsittelyn, joko maalin tai petsin ja verhoiltavaan kulutusta kestävän laadukkaan kankaan monipuolisesta kangas valikoimastamme. Vanhat kalusteet ovat valmistettu pohjoimaissa. Huonekalut ovat vankkaa tekoa, koska ne ovat valmistettu umpipuusta ja liitokset ovat kestäviä.

Kierrämme huutokauppoja, kirpputoreja, kalustekauppiaita ja osa asiakkaista tarjoavat omia käyttämättömiä kalusteitaan myyntiin. Joten otamme tarjouksia vastaan mielellämme.

Liikkeestä voit tilata sähköllä toimivan manttelitakan. Takka puhaltaa lämpöä huoneeseen kahdella eri voimakkuudella. Ainutlaatuinen ihanuus, jota voit käyttää katseenvangitsijana tai tilanjakana. Tomii myös tasona. Ei savuta, eikä roskaa. Ei vaadi rakennuslupia.

Valikoimissamme on romanttisia rautakalusteita sisä- ja ulkokäyttöön. Oivallisia puutarhassa, terasseilla ja miksei myös eteisissä ja makuuhuoneissa. Väreinä suosittu valkoinen ja harmaa. Uusimpana sävynä todella kaunis ruoste.
Uudet huonekalut ovat osaksi muutaman päivän toimitusajalla tilauksesta.